Liderul PMP Piteşti a venit cu informaţii în ceea ce priveşte soarta celor 83 de aleşi locali din Argeş ai PMP, dar şi cu precizări despre cei 2 primari pe care îi are partidul la Corbi şi Brăduleţ. Dacă în ceea ce o priveşte pe Alina Baciu, aceasta s-a afişat alături de liberali şi de Alina Gorghiu imediat ce fostul lider interimar al Senatului şi actualul ministru al Justiţiei a preluat conducerea PNL Argeş, în ceea ce îl priveşte pe Florin Iordache, a rămas pe loc la PMP, însă domnia sa îşi cântăreşte cu atenţie opţiunile, fiind la ora actuală în postura de „mireasă curtată” de toate forţele politice importante din judeţ, începând cu PSD, PNL, USR, AUR şi încheind cu Forţa Dreptei, într-o ordine aleatorie…

„Noi ştim ce se întâmplă în teritoriu. Avem 83 de aleşi, deocamdată toţi sunt membri PMP, inclusiv cei doi primari. de la Corbi şi de la Brăduleţ. Nu au plecat din partid, nu au demisionat… A fost o perioadă în care, la nivel local, fiecare şi-a condus organizaţiile în teritoriu şi au acţionat de sine stătător. Nu s-au dat hotărâri de la centru care să impună o anumită alianţă. În continuare nu vom impune alianţe pe plan local decât în anumite momente. Este o altă discuţie dacă cei doi edili-şefi în cauză vor mai candida pentru PMP la viitoarele alegeri, vom vedea la momentul potrivit. În ceea ce-i priveşte pe consilierii noştri, marea majoritate ne vor rămâne alături!”, a spus Mihai Tudor.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.