Stimați cetățeni,

În conformitate cu prevederile Legii nr. 421/2023 a bugetului de stat pentru anul 2024, ale Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare și ale Legii nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Primăria Corbeni propune spre dezbatere publică

PROIECTUL DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA
BUGETULUI LOCAL AL COMUNEI CORBENI PE
ANUL 2024 ŞI ESTIMARILE PE ANII 2025, 2026 şi 2027.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul nostru, accesând următorul link: https://www.cjarges.ro/…/proiecte-de-hotarare-dezbatere…

Persoanele interesate, asociațiile de afaceri, alte entități pot trimite în scris propuneri sau sugestii cu privire la Proiectul Bugetului Local la sediul Primăriei Corbeni – Compartiment Monitorizare și Gestionare Proceduri Administrative, sau în format electronic, pe email-ul Primăriei Corbeni: primaria_corbeni@yahoo.com.

P.S.: Proiectul de buget pe anul 2024 va suferi modificări prin creşteri şi descreşteri de sume, precum şi prin modificări de repartizare pe trimestre. În momentul primirii acestor sume se va completa Proiectul de hotărâre privind aprobarea Bugetului.

Pentru a putea funcționa și a demara lucrările necesare dezvoltării localității, Consiliul Local Corbeni trebuie să aprobe Bugetul local până cel târziu la data de 12 februarie 2024.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.