Au fost voci prin PNL care au susținut că PSD Argeş și Consiliul Judeţean Arges nu susțin cultura! Habar nu au că bugetul alocat de C.J. pentru cultură în 2024 este unul dintre cele mai mari din țară, tot așa cum a fost și bugetul din 2023!

Așa cum am spus și la Antena 3 Pitesti, mă gândesc că probabil că ar fi trebuit să știe, chiar dacă nu au avut niciun aport, fiind atunci în misiunea de a salva Timișul, că doar datorită eforturilor parlamentarilor PSD de Argeș și miniștrilor PSD de la Cultură, Ionuț Vulpescu și Lucian N. Romascanu, Vila Florica de la Ștefănești a ajuns unde este acum, fiind salvată din ghearele samsarilor imobiliari.

Ca să înțelegeți și cât au ținut liberalii la salvarea Conacului Brătienilor, președintele lor, Klaus Werner Iohannis, a contestat legea adoptată în Parlament la Curtea Constituțională!

Așa e în viață! Când nu prea ești în stare să faci mare lucru, faci gălăgie și arunci petarde!

Pe de altă parte, pot accepta că sunt neofiți în ceea ce înseamnă activitatea Consiliului Județean Argeș. Observ, luând în calcul părerile ultra-avizate ale unei doamne apreciate inclusiv în UE și SUA pentru activitatea în domeniul juridic, Ana Birchall, că nici la Ministerul Justiției nu stau mai bine, în ciuda acțiunilor și declarațiilor de PR fără număr!

Credit foto&video: Antena 3 Piteşti

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.