„Conform Ordinului Ministerului Sănătăţii nr. 3670/2022, pentru că în perioada aceasta sunt înregistrate un număr mare de viroze respiratorii, programul de vizită se desfășoară zilnic între orele 15.00-17.00, cu limitarea timpului de vizită la maxim 10 minute pentru o singură persoană. Conform aceluiași ordin, nu este permis accesul vizitatorilor care prezintă semne clinice de infecții acute, celor aflați în stare de ebrietate sau celor aflați sub influența unor substanțe halucinogene.

Avem rugamintea către vizitatori să respecte instrucțiunile personalului unității sanitare privind măsurile de prevenire a transmiterii infecţiilor, conform prevederilor O.M.S nr. 3670/2022 – art. 1, alin. 7) Vizitatorii au următoarele obligații: să poarte echipament de protecție adaptat în funcție de gradul de risc al secției. Echipamentul de protecție va fi asigurat în mod gratuit de către unitatea sanitară. Să respecte instrucțiunile personalului unității sanitare privind măsurile interne de prevenire a transmiterii infecțiilor”, ne-a spus managerul interimar al Spitalului Municipal Curtea de Argeş, jr. Andreea Gheordunescu.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.