Astăzi au avut loc Adunările Generale ale organizațiilor locale din Leordeni, Priboieni și Bogați. Cu unanimitate de voturi, membrii prezenți i-au votat pe primarii în funcție să candideze din partea PSD pentru un nou mandat: Marian Ibric la Leordeni, Sorin Lupu la Priboieni și Ion Gîrleanu la Bogați.

Fiecare dintre aceștia au demonstrat până acum că sunt gospodarii potriviți la locul potrivit și au câștigat încrederea, aprecierea și respectul cetățenilor. Fiecare dintre ei se bucură, de asemenea, de susținerea totală a Consiliului Județean și a parlamentarilor PSD Argeș. Nu este de mirare, așadar, că investițiile realizate cu fonduri locale, județene, guvernamentale și europene au schimbat fața localităților Leordeni, Priboieni și Bogați, comune cu adevărat europene!

La toate aceste evenimente au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Pavelescu, vicepreședintele C.J. Argeș Adrian Dumitru Bughiu, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, Nicolae Tudose, consilier județean, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu, precum și consilieri locali.
Munca de echipă face diferența, iar echipa PSD Argeș face performanță!

Felicitări Marian Ibric, Sorin Lupu și Ion Gîrleanu! Mult succes!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.