➥ Știți ce este cel mai greu să faci atunci când vii în fața piteștenilor? Să le spui care sunt proiectele tale și ce îți propui să faci în calitate de primar, dacă vei primi încrederea cetățenilor. Nu există zi în care să nu aud pe cineva spunând: „Ne-am săturat de promisiuni!”.
➥ Discrepanța enormă dintre împlinirile mărețe din pliantele de campanie ale primarului și realizările anemice din realitate este enormă
➥ Oamenii sunt efectiv scârbiți de promisiuni. Se uită că locuiesc într-un bloc neizolat termic, că în cartierul lor este mizerie, că nu au un loc de parcare, că li s-a tăiat singurul spațiu verde, că nu există un teren de sport în cartierul lor, că au de ales între a fi casieri la păcănele sau muncitori necalificați pe bandă, că spitalele în care merg sunt mizerabile, că la școală trebuie să scoată bani din buzunar pentru dotările pe care primăria ar fi trebuit să le facă.
➥ Realitatea din teren și cea din capul primarului sunt două universuri paralele care nu se vor întâlni niciodată.
➥ Aș intra în pământ de rușine să vin în fața oamenilor și să le spun că voi face ceea ce le-am promis deja la început de mandat. Doar că primarul nici măcar nu vine în fața oamenilor și se bazează că piteștenii vor sta cuminți acasă, pentru ca partidul și clientela politică să-i mai ofere un mandat de spart banii pe tichii de mărgăritar.
➥ Dragi piteșteni, hai să ieșim din acest cerc vicios! V-a mințit? Vă sfidează? Trimiteți-l acasă și alegeți alt primar! Și tot așa, până când găsiți acel om gospodar… Dar nu le mai permiteți să vă calce viitorul în picioare nici vouă, nici copiilor voștri!

#Piteștiulmerită #UnPiteștiîncaremerităsătrăiești #ÎmpreunăschimbămPiteștiul #PlanulmeupentruPitești

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.