Dragi consăteni,

Astăzi au început lucrările proiectului meu de suflet din cele realizate până acum, pentru că se referă la instituția cea mai dragă mie, care a contribuit la lansarea în societate.

Este vorba despre obiectivul de investiție „Creșterea eficienței energetice în Școala Gimnazială Radu cel Mare Bogați, din comuna Bogați, județul Argeș”, lucrări în valoare de 18 miliarde lei vechi, ce vor cuprinde anveloparea clădirii, panouri fotovoltaice, schimbarea termopanelor, schimbarea instalațiilor electrice și a surselor de căldură etc., la care se adaugă o stație de reîncărcare mașini electrice care va fi folosită inclusiv pentru microbuzul electric pe care îl așteptăm.

Acest proiect trebuia să înceapă mult mai devreme, dar pentru că am ținut cont de părea părinților, în special a celor de clasa a VIII-a, care au avut motive întemeiate pentru a mă convinge, am stabilit cu constructorul etapele în care se vor desfășura lucrările, în așa fel încât să nu afecteze programa școlară.

Pe parcurs realizării acestui proiect am avut tot timpul în minte eficiența acestuia în pregătirea tinerelor vlăstare de la noi din comună.

Sunt convins că acest proiect le va fi de folos și cadrelor didactice în derularea procesului instructiv-educativ.

Am calculat, și cred că nu greșesc, ca la începerea anului școlar 2024-2025, copiii să beneficieze de condiții îmbunătățite create de implementarea acestui proiect.

Și, ca să termin într-o notă frumoasă, sunt convins că doamna director va umple rețelele de socializare cu mulțumiri la adresa mea privind crearea de cele mai bune condiții pentru elevii din instituțiile școlare de pe raza localității noastre.

Fac această afirmație deoarece, de-a lungul timpului, pentru toate intervențiile mele în școală a procedat în acest mod.

Din discuția purtată cu dumneaei pe această temă, mi-a spus că acum nu o mai lasă politica să facă acest lucru, însă o asigur că eu voi face intervențiile corespunzătoare la PNL să nu fie dată afară.

Se pare că Dumnezeu este mai mult „Gârlean” decât „Ungurean”, pentru că mi-a declarat în față că se roagă la Dumnezeu să nu pun în aplicare vreun proiect realizat de mine, ceea ce denotă că nu interesul cetățeanului este primordial.

Să auzim de bine!

Primar, Ion Gîrleanu

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.