Astfel, au fost prinse și în bugetul de anul acesta proiecte pentru reabilitarea rețelei de drumuri și a celei de utilități. În 2024, după cum ne-a declarat viceprimarul Adrian Frîntură, se au în plan artere importante pentru comunitate, respectiv strada Principală din satul Bătrâni, strada Gazului, Aleea Pădurii, strada Drumu Morii și Platoul Stejarilor din satul Smeura.

„Proiectul pentru str. Principală din satul Bătrâni este încă în licitație și sperăm să se finalizeze în această lună. Vom scoate la licitație și lucrările de execuție pentru Drumul Morii din satul Smeura. Pentru acesta vom avea o clauză suspensivă, la modul la care lucrările vor începe după ce societatea Apă Canal va introduce canalizarea. La fel se va proceda și pentru Platoul Stejarilor, care este un drum adiacent cu Drumul Morii. Nu este normal ca noi să turnăm asfalt acum și apoi să îl spargem ca să se introducă rețeaua de canalizare, deci vom aștepta finalizarea primei lucrări și apoi se vor reabilita străzile”, ne-a explicat în luna martie viceprimarul Adrian Frîntură.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.