Nu a fost doar o vizitǎ, a fost o zi în care am înțeles că orice este posibil dacă faci din suflet, cu responsabilitate și transparențǎ!

Doar câteva din ele:

📌 Ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Pediatrie din Pitești, reabilitat cu sprijinul președintelui C.J. Argeș, domnul Ion Mînzînă, cu bani din bugetul propriu și fonduri europene, este UN MODEL de bunǎ practicǎ!
📌 Extinderea și modernizarea UPU și a sectorului de spitalizare de zi din cadrul Spitalului Județean de Urgențǎ din Pitești este un alt exemplu care demonstreazǎ cǎ se poate!

POVESTEA de la Pitești nu se încheie aici! În curând, Consiliul Județean Argeș va demara procedura pentru construcția unui Centru de Radioterapie cu fonduri din PNRR!!!

🤝 Ministerul Sǎnǎtǎții susține autoritǎțile locale care au vocația construcției unui sistem de sǎnǎtate corect pentru oameni!

✅ Acum suntem într-un moment de transformare a sistemului. Sunt zone unde transformările sunt imediate și contrastul între trecut și prezent este unul izbitor. În același timp, sunt locuri care încă au rămas în urmă și acolo trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a recupera. Să aplicăm tratamente șoc, să spargem tiparele și prejudecățile care ne spun „nu se poate”.

BA SE POATE!!!

🙌 Trebuie să reușim, pentru că investițiile pe care le finanțăm și derulăm astăzi vor salva viețile de mâine.

👏 Felicitǎri tuturor celor implicați! Sǎnǎtate pentru oameni!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.