„Doar așa se poate dezvolta cu adevărat un oraș! Bugetul local permite investiții de maxim 3 milioane de euro, foarte puțin pentru nevoile oricărui oraș, nu numai al nostru. Fără fonduri europene nu ai cum să te descurci!”, a declarat primarul municipiului Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu (PSD), cel care candidează pentru un nou mandat.

„Vom depune cereri de finanțare pentru toate axele și vom merge la Ministerul Dezvoltării pentru toate investițiile de care avem nevoie și pe care acesta le finanțează. Avem multe proiecte: un proiect prin PNRR prin care vom dota școlile din oraș, sunt în curs de reabilitare trei străzi importante prin Programul Anghel Saligny – Albești, Cuza Vodă şi Râmnicu Vâlcea. La Curtea de Argeș nu s-a asfaltat doar în campania electorală. În ultimii trei ani și jumătate am lucrat continuu la infrastructură.

Apoi vom extinde rețeaua de canalizare, semaforizăm intersecțiile aglomerate, construim insule ecologice digitalizate și multe altele. După cum vă spuneam, avem planuri mari și, în curând, după ce voi semna documentele, voi vorbi despre ele. Avem ce face în următorii patru ani!”, a mai spus primarul Constantin Panțurescu.

Material realizat de către S.C. ALECO MEDIA PRESS S.R.L., editor al site-ului www.politikia.ro, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar: 21240002.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.