Pentru noi, administrația județeană, infrastructura rutieră este foarte importantă, și aici nu mă refer numai la drumurile județene, ci și la drumurile naționale. Pe lângă Autostrada Pitești-Sibiu, Drumul Expres Pitești-Craiova, DN 73 Pitești-Câmpulung-Brașov, avem în derulare și lucrările de la podul de la Poiana Lacului.

Am fost la șantierul de pe DN 67B, unde se construiește noul pod de la Poiana Lacului și, având în vedere că s-a ajuns deja la un stadiu de 30%, fiind depășite cele mai dificile etape, atât constructorul, cât și Eduard Dima, directorul adjunct de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București mi-au dat asigurări că podul va fi gata mai devreme decât termenul stabilit în contract. Practic, în luna septembrie se va putea circula pe noul pod, iar până la finalul anului, vechiul pod va fi demolat și va fi amenajată albia râului.


Este un proiect foarte important atât pentru cetățenii din județul Argeș, ci și pentru cei care tranzitează drumul național dintre Pitești și Drăgășani. Am fost pe șantier împreună cu vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu, administratorul județului, Cristian Puiu, Eduard Dima, directorul adjunct de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București și candidatul PSD la Primăria Poiana Lacului, Valerică Spirea.

Mulțumesc DRDP, Ministerului Transporturilor și domnului Sorin Grindeanu și tuturor celor implicați!

Material realizat de către S.C. ALECO MEDIA PRESS S.R.L., editor al site-ului www.politikia.ro, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar: 21240002.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.