Stimați locuitori ai municipiului Curtea de Argeș,

Vreau să vă mulțumesc pentru susținerea și încrederea acordate până acum și vă invit să ne continuăm drumul împreună, cu determinare, pentru un oraș mai bun și mai prosper!

În ultimii ani am avut privilegiul de a vă reprezenta și de a lucra în slujba intereselor comunității noastre. Cu fiecare decizie luată, am avut în minte binele nostru și am dedicat tot efortul și energia mea pentru a face din Curtea de Argeș un loc mai bun pentru fiecare cetățean!

Am realizat multe proiecte importante, am investit în dezvoltarea orașului și am căutat întotdeauna să oferim sprijin acolo unde era nevoie.

Prin continuarea mandatului meu dorim să mergem mai departe pe drumul stabilit, să implementăm noi proiecte și inițiative și să contribuim la o creștere durabilă și echilibrată a orașului nostru. Vom continua să investim în infrastructură, să promovăm o administrație transparentă și eficientă, să sprijinim dezvoltarea economică și să ne concentrăm pe nevoile comunității noastre!

Vă invit să fiți alături de mine și să sprijiniți un nou mandat,
pentru că numai împreună putem construi un viitor mai bun
pentru Curtea de Argeș!

Material realizat de către S.C. ALECO MEDIA PRESS S.R.L., editor al site-ului www.politikia.ro, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar: 21240002.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.