▶️ Miercuri, 26 iunie 2024, între orele 05:30 și 09:00, a avut loc prima etapă a acțiunii de dezinsecție, prin pulverizare aeriană avio-chimică, pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște etc.).

🛩️ Au fost utilizate servicii de pulverizare aeriană a substanțelor, pe teritoriul administrativ interurban al municipiului Pitești, cu aeronava de zbor model AN-2, autorizată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

👷🏼‍♂️ Stropirile au fost efectuate de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, folosindu-se substanța SOLFAC TRIO EC 140 NF (produs avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide). 🌳

➡️ În zilele următoare, astfel de acțiuni vor avea loc si pe raza Zonei Metropolitane Pitești, în Albota, Bascov, Bradu, Mărăcineni și Ștefănești.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.