📚 La doar 3 minute de Curtea de Argeș, ne mândrim să oferim o experiență educațională modernă pentru toți copiii din împrejurimi. De ce să alegi Școala Primară de stat Mustățești, din comuna Valea Iașului?

🔹 Spații moderne și clasă smart: clasă echipată cu tehnologie de ultimă generație, pentru a asigura o experiență de învățare interactivă și captivantă.
🔹 Spațiu generos pentru joacă și sport: Ne place să încurajăm activitatea fizică și joaca creativă. De aceea punem la dispoziția copiilor noștri spații ample pentru a se juca și a se dezvolta armonios, în natură.
🔹 Spațiu pentru gustare și prânz: Dispunem de spațiu dedicat, modern, pentru luarea mesei.
🔹 After-School inclus: Îți oferim posibilitatea de a alege o extensie a programului școlar, unde copiii pot participa la diverse activități extracurriculare și pot primi ajutor la teme.
🔹 Până la 15 copii pe grupă: Pentru a asigura o atenție personalizată și o interacțiune cât mai apropiată cu fiecare elev, avem clase cu un număr redus de copii.
🔹 Comunitate mică și prietenoasă, aproape de natură: Suntem o comunitate mică, cu părinți implicați, iar împreună cu Asociația Părinților Mustățești inițiem constant activități și proiecte educaționale.

✨ Află mai mult și vino să ne cunoaștem! Ne poți contacta pentru detalii telefonic la 0732.413.410 sau 0737.989.430 și pe e-mail: asociatiaparintilormustatesti@yahoo.com.

#ÎnscrieriDeschise #ClasaPregătitoare #ȘcoalaPrimarăMustățești #EducațieSmart #ViitorulCopiilorNostri #AsociatiaParintilorMustatestiArges