Dragi locuitori ai comunei Budeasa,

💐 Budeasa este comuna în care m-am născut și am crescut, este locul de care sunt legat și unde mi-am creat cele mai multe și mai frumoase amintiri. Budeasa este, ca pentru noi toți, casă și acasă!

Realizările din ultimii ani sunt evidente, experiența acumulată, sprijinul și susținerea dumneavoastră sunt garanția continuității și a reușitei pentru comuna noastră.

🔴 Nu a fost o perioadă ușoară, dar dorința de a dezvolta comunitatea în care trăiesc m-a motivat. Astfel, în aproape 8 ani, am reușit să atrag fonduri (europene și guvernamentale) de peste 12 milioane de euro, ce au fost investite în localitate.

Pe final de campanie vreau să vă mulțumesc pentru miile de strângeri de mână, sutele de îmbrățișări, încurajarea și sfaturile pe care mi le-ați oferit!

🤝 Ne aflăm în ultima zi de campanie electorală, iar mesajul meu către dumneavoastră nu s-a schimbat nici măcar cu o virgulă față de prima zi. Împreună cu echipa mea am venit în fața dumneavoastră cu faptele care au transformat comuna Budeasa și cu investiții concrete pentru viitor. Suntem mulți, puternici și ne dorim cu toții binele comunei!

✔️ Vă îndemn să participați la vot într-un număr cât mai mare și am încredere că sunteți alături de mine și echipa mea, că mă veți susține în continuare prin votul dumneavoastră.

Vă aștept să fiți alături de noi duminică, 9 iunie!

PSD pe toate cele 5 buletine de vot!

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul și încrederea acordată!

Cu respect, Nicolae Mihail Rachieru