Astăzi, împreună cu deputatul Remus Mihalcea, directorul adjunct la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București, Eduard Dima și colegi consilieri județeni am fost în mijlocul oamenilor din Suseni!

🤝 M-am bucurat să fim alături – echipa PSD Argeş și cea de la Consiliul Judeţean Argeş – de acești oameni harnici și frumoși, în zi de sărbătoare, acum când Comuna Suseni împlinește 519 ani de atestare documentară!

👉 Împreună cu primarul Radu Doru am înmânat Diplomele pentru cuplurile care celebrează anul acesta Nunta de Aur și trebuie să remarc faptul că aici, în zona rurală, indiferent cât de aspră poate fi viața, unitatea din sânul familiei este, de multe ori, mai mare decât în tumultul vieții din mediul urban.

💯 ✅ Am petrecut clipe frumoase la Suseni, o localitate care s-a dezvoltat și cu sprijinul financiar venit de la Consiliul Judeţean Argeş pentru că, așa cum am susținut mereu, banii nu au culoare politică și fiecare investiție vine în sprijinul comunităților din județul nostru!