🌟 Zilele Orașului Mioveni au început vineri, iar primii care au urcat pe scenă au fost tinerii, care în cursul anului 2024 au împlinit sau împlinesc frumoasa vârstă de 18 ani.

Au continuat să ne încânte micile talente ale Centrului Cultural Mioveni și ale Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș și am încheiat seara cu Zina Ghițulescu Band și Valentin Poienariu!

🌟 A doua zi ne-a surprins din nou cu micile talente locale și am fredonat împreună versurile Elenei Gheorghe și ale lui Connect-R, care au făcut senzație la Mioveni!

🌟 Ultima zi din seria de manifestări a debutat cu o competiție sportivă – Crosul Orașului Mioveni – organizat in parteneriat cu Asociația Invinctus România, filiala Mioveni, continuând cu un spectacol folcloric oferit de către Ansamblul „Dorulețul”, artiști la început de drum ai cursului de canto muzică populară al Centrului Cultural Mioveni, Ansamblul „Plai de Dor” și Roxana Dumitrache, Maria Ghinea și Tarful de la Argeș, încheindu-se cu nostalgia din versurile care au răsunat în Centrul Civic al orașului ale Formație Azur!

🙏🏻 Mulțumim publicului pentru prezența numeroasă din aceste 3 zile!

🙏🏻 Mulțumim Cofetăria “Un băiat și o fată” Mioveni!

🎉 La mulți ani, Mioveni și tuturor locuitorilor!

⭐️ Evenimentul a fost organizat de către Centrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni! 🙏🏻