‼️! Din punctul meu de vedere, Marcel Ciolacu, prin simplitatea de care a dat dovadă, prin implicarea sa, prin faptul că vrea să facă lucruri bune pentru oameni, nu să-i dezbine, cum au făcut președinții de dreapta, merită să fie ales în funcția de președinte al României!

🆕 Altfel, luni, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) va emite ordinul prin care va obliga agenții economici de a afișa vizibil, pe ambalaj, că a redus gramajul fără a schimba prețul. Această măsură este o inițiativă 100% PSD lansată pentru a-i proteja pe români de lăcomia comercianților!

🔴 Tot Partidul Social Democrat susține și acționează pentru eliminarea risipei banilor publici.

👍 Susțin pe deplin declarațiile președintelui Ciolacu, conform cărora „nu putem să asistăm cum se toacă banul public pe cheltuieli inutile. Mai mult, responsabilitatea şi decenţa în administrarea banilor ţării nu fac rău nimănui. Cred că este o dovadă de decenţă, nicidecum o apocalipsă”. Guvernul condus de Marcel Ciolacu a dat o ordonanță privind reducerea cheltuielilor bugetare, care prevede măsuri precum stoparea completă a angajărilor în administrația publică, colectarea la guvern a bugetelor necheltuite de primării și alte instituții, oprirea plății sumelor în contul retrocedării imobilelor confiscate sau limitarea sporurilor pentru bugetarii care gestionează fonduri europene, dar nu a făcut rabat pentru Educație.

🔺 Premierul, care este și candidatul PSD la Președinție, nu a fost de acord cu limitarea angajărilor în domeniul educației publice. În consecință, conform nevoilor care s-au semnalat, se majorează numărul posturilor din educație. Peste 7.000 de posturi noi în educație, destinate specialiștilor care-i pot ajuta pe copiii cu cerințe speciale să se integreze în învățământul de masă, au fost adoptate.

😊 Sunt onorat să fac parte în continuare din conducerea Grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaților, ca vicelider.

Mult succes, stimați colegi social-democrați!