Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, cartier Găvana, în ziua de joi, 04.07.2024, între orele 08.30-16.00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe străzile Grigoreşti şi Velişoara.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia de lucrări în cadrul proiectului „Extinderea reţelelor de apă şi canalizare menajeră, strada Grigoreşti, municipiul Piteşti, jud. Argeş”.

„Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (non-stop) – tel. 0248/223.237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii: www.apacanal2000.ro, la secţiunile Lucrări programate sau Avarii„, a declarat directorul general Mihail Marinescu.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.