Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în oraşul Costeşti, în ziua de marţi, 02.07.2024, între orele 08.00-18.00, fiind afectaţi utilizatorii din satul Podu Broşteni.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrării de racordare a conductei nou-executate în Podu Broşteni la reţeaua de apă existentă în cadrul proiectului „Relocare, protejare reţele de alimentare cu apă aferente investiţiei Proiectare şi execuţie Drum Expres Craiova-Piteşti, Tronson 4 – tronson Podu Broşteni”.

„Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (non-stop) – tel. 0248/223.237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii: www.apacanal2000.ro, la secţiunile Lucrări programate sau Avarii”, a declarat directorul general Mihail Marinescu.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.