Primăria orașului Mioveni și SC SDG Arges Complet SRL organizează în data de 19 iunie 2024, între orele 09.00-16.00, o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice.

Cetățenii care au astfel de deșeuri voluminoase trebuie să sune la 0720.571.809 sau 0770.439.051, iar obiectele vor fi luate direct din fața blocului sau a casei!

Ce deșeuri vor fi colectate?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, care se bagă în priză ori funcționează pe baterii, indiferent de greutate sau volum, de modul de prezentare sau stare, inclusiv corpuri de iluminat, tuburi fluorescente, baterii (non-auto), echipamente IT.

Fiecare deponent care va participa la această acţiune de colectare va fi înscris automat într-o tombolă cu premii.

De asemenea, există și o locație fixă unde cetățenii pot aduce echipamentele electrice și electronice – parcarea din faţa Serviciului Fiscal Orășenesc Mioveni.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Primăria Oraşului Mioveni – Biroul Corp Control, camera 9, număr de telefon 0348/455.444, interior 111.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.