Primarul Ion Doru Smădu ne-a informat că administraţia publică locală pe care o conduce, în colaborare cu DSP şi Prefectura Argeş, va organiza o campanie de vaccinare anti-COVID în comuna Domneşti. Aceasta se va desfăşura duminică, începând cu orele 09.00, în Târgul Săptămânal.

„Rata de infectare de 4,93 la mie şi cei 15 cetăţeni care s-au infectat ne-au determinat să organizăm această campanie. Suntem îngrijoraţi din cauza acestui val 4 care se manifestă mult mai agresiv decât celălalte. Îi aşteptăm pe domnişani şi nu numai, pe toţi cei care vor să se imunizeze, să participe la această acţiune, pentru că echipa mobilă care se va deplasa în comunitatea noastră este pregătită să îi vaccineze pe doritori. Aceştia vor putea să aleagă între Pfizer (vaccinare, rapel – a doua doză şi booster – doza cu numărul trei) sau Johnson&Johnson (deocamdată doză unică). Sunt bineveniţi cu toţii, însă îmi doresc sincer să avem cât mai mulţi nevaccinaţi care să se imunizeze, pentru că – la ora actuală – vaccinul este singura soluţie pe care o avem la dispoziţie în lupta cu acest virus perfid. Sperăm să avem parte de o acţiune reuşită, iar măcar 100 de domnişani din cei peste 3.000 de locuitori să aibă o şansă în plus în lupta cu COVID-19. Să nu uităm că specialiştii spun că, în urma vaccinării, riscul de spitalizare scade de 25 de ori. Fie că ne place sau nu, doar aşa ne putem întoarce la o viață normală!”, ne-a declarat emoţionat edilul-şef Ion Doru Smădu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.