Joi, 14 aprilie 2022, la Primăria Mioveni a avut loc o întâlnire de lucru în vederea actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al orașului Mioveni.

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) reprezintă o documentație complementară Strategiei de Dezvoltare și constituie instrumentul de planificare strategică teritorială prin care este corelată dezvoltarea spațială a localității cu nevoile de mobilitate și transport ale persoanelor și mărfurilor.

La eveniment au luat parte reprezentanți ai administrației publice locale, ai unităților de învățământ, ai mediului de afaceri, ai Consiliului Local, precum și reprezentanți ai firmei care elaborează acest plan.

În cadrul acestei reuniuni s-au discutat diverse aspecte privind felul în care cetățenii orașului Mioveni se deplasează în oraș (probleme privind străzile, accesibilitatea, pistele de bicicletă, transportul etc.), elemente care vor fi analizate și explicate pe larg în PMUD.

Cu acest prilej, Primăria Orașului Mioveni invită cetățenii să completeze un chestionar necesar în vederea actualizării ”Planului de Mobilitate Urbană Durabilă” al orașului.

Durata de completare a celor 17 întrebări este de aproximativ 10 minute.

Chestionarul poate fi fi completat, online, urmând link-ul următor: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScC3RHSmXTin…/viewform.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.