COMUNA CORBENI, titular al proiectului „Extindere rețea de canalizare menajeră și racorduri pe Valea Oească, în satul Oeștii Pământeni, comuna Corbeni, județul Argeș”, propus a fi amplasat în comuna Corbeni, satul Oeștii Pământeni, județul Argeș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș – nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul „Extindere rețea de canalizare menajeră și racorduri pe Valea Oească, în satul Oeștii Pământeni, comuna Corbeni, județul Argeș”, propus a fi amplasat în comuna Corbeni, satul Oeștii Pământeni, județ Argeș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeș, cu sediul în Pitești, str. Egalității, nr. 50A, județul Argeș, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Argeș în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.