Constantin Panțurescu, primarul municipiului Curtea de Argeş și candidatul PSD pentru un nou mandat, ne-a dezvăluit că una dintre investițiile de care este cel mai mândru este Stația de epurare.

„Mă bucur că am reușit să facem multe lucruri. Stația de epurare este însă cea la care țin, poate, cel mai mult… Pentru cetățeni poate nu pare important, dar nu este deloc așa. Se face în zona Valea Sasului și oamenii nu trec pe lângă ea, nu o văd, iar acesta este un motiv pentru care nu li se pare importantă. Stația, de ultimă generație, va fi gata în acest an și atunci toate problemele cu apele uzate vor dispărea! Nici nu puteam să investim în rețele de canalizare până acum, pentru că vechea Stație de epurare nu era funcțională. Acum vom extinde și canalizarea, mai întâi pe strada Victoriei și pe cele adiacente, apoi și pe alte străzi.

Și creșa, și grădinița, și granitul de pe Bulevard, și străzile asfaltate, și blocul de locuințe sociale și cel pentru specialiști în sănătate, toate investițiile sunt însă importante.

Pot să vă spun că am atras în ultimii 4 ani zeci milioane de euro din fonduri europene și fonduri guvernamentale. Şi nu ne vom opri aici! 60 de milioane de euro sunt doar proiectele finalizate”, ne-a dezvăluit primarul Constantin Panțurescu.

Material realizat de către S.C. ALECO MEDIA PRESS S.R.L., editor al site-ului www.politikia.ro, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar: 21240002.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.