Primarul Constantin Panțurescu a anunțat zilele trecute că, în urma semnării în data de 3 octombrie a 22 de contracte cu Distrigaz, vor fi racordate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale aproximativ 500 de gospodării din urbea noastră. „Beneficiare vor fi familii care locuiesc pe străzile următoare: Tarnița, Voiezovi, Daniel Sterescu, Bușaga, Valea Iașului, Cireșilor, Valea Doamnei, Vișina, Cuza Vodă, Porțelanului, Groape, Nordului, Petrești, Chirițești, Albina, Ghioceilor, Bădârcești, Poștei, Păltiniș, Schitului şi Oborului. În urma discuţiei pe care am avut-o cu reprezentanţii firmei de distribuţie, aceştia m-au asigurat că în maxim 2-3 săptămâni se vor apuca efectiv şi de lucru. Consider că este un lucru foarte bun pentru cei care nu au avut până acum această posibilitate de a beneficia de gaze naturale”, a spus primarul Panţurescu.

„În altă ordine de idei, pot să vă anunţ că în data de 20 octombrie a.c. am primit confirmarea unei finanţări şi pentru Spitalul Municipal. Acesta va fi în valoare de 3,5 milioane de euro şi va viza strict Unitatea de Primiri Urgenţe şi Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă”, a încheiat edilul-şef din Curtea de Argeş.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.