Compania Națională de Investiții a semnat contractul de proiectare și execuție a sălii de sport școlare de la Colegiul Național „Zinca Golescu” cu societatea Colen Impex SRL, lider de asociere, în vederea construirii unei săli de sport cu tribună de 102 locuri!

Va fi una dintre cele mai moderne baze sportive din unitățile de învățământ din România: teren sintetic de sport cu o suprafață de 754 mp, modular cu strat de absorbție a șocurilor, rezistent la abraziune și impact, vestiare pentru sportivi și arbitri, tribună cu 102 locuri pentru spectatori, grupuri sanitare, spații tehnice și birouri pentru profesori!

Investiția este finanțată în totalitate de CNI și se adaugă altor trei săli de educație fizică și sport aflate deja în execuție, la Şcolile Gimnaziale „Tudor Arghezi”, „Adrian Păunescu” și „Nicolae Iorga”.

Pentru alte două săli de sport, ale Şcolilor Gimnaziale „Nicolae Bălcescu” și „Tudor Vladimirescu”, sunt în derulare etapele premergătoare construcției: licitațiile pentru stabilirea executanților.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.