Sâmbătă, 18 septembrie, 175 de țări din comunitatea „Let’s Do It, World” s-au unit într-o cauză comună: O LUME FĂRĂ DEȘEURI. Aceasta este o tradiție internațională, care reunește oameni din toate colțurile lumii. Din 2009 păna în prezent, în cadrul Zilei de Curățenie Națională, peste 1.000.000 de voluntari au luat parte la acțiunile „Let’s Do It, România!” desfășurate la nivel național.

Și autoritățile din Mioveni au marcat acest eveniment printr-o amplă acţiune de ecologizare. Sub coordonarea echipelor din cadrul Primăriei Mioveni s-au organizat acţiuni de ecologizare în mai multe zone din oraș, accent punându-se pe malurile Râului Argeșel și zona Pădurii Făget. Cei aproximativ 400 de participanți au avut la dispoziţie mănuşi de protecție, saci de plastic și un mic desert din partea organizatorilor, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. a asigurat suportul logistic și transportul celor 500 de saci de deșeuri colectate. Conducerea Primăriei le mulțumește profesorilor, elevilor și instituțiilor care au răspuns acestei inițiative civice!

E.V.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.