A fost o zi de sărbătoare joi, 22 decembrie 2022, pentru copiii din comuna Valea Danului. Alături de cadre didactice, de părinți și de reprezentanții administraţiei publice locale, în frunte cu primarul Vasile Preda şi vicele Marian Enescu, copiii din toate clasele au participat la una dintre cele mai frumoase serbări de Crăciun.

Într-un cadru special, într-un cămin cultural modern, cu toții s-au pregătit temeinic pentru această serbare: au recitat poezii, au cântat colinde specifice Sărbătorilor de Iarnă și, bineînțeles, toți l-au așteptat pe Moș Crăciun. Eforturile și talentul lor le-au fost răsplătite de autoritățile locale, dar și de Moș Crăciun, care a sosit încărcat de cadouri pentru toți.

Cuprins de magia Sărbătorilor de Iarnă, primarul Vasile Preda s-a integrat perfect in atmosfera specială creată de cei mici și a ținut să le mulțumească atât lor, cât și părinților și cadrelor didactice pentru frumoasa serbare de Crăciun care a arătat, printre altele, o evoluție evidentă în actul educațional.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.