Primăria Muşăteşti anunţă că a fost încheiată prima etapă de branșare a consumatorilor la reţeaua de alimentare cu apă a comunei. Au fost realizate, în acestă etapă, 200 de branșări la rețea în satele Mușătești, Robaia, Valea Faurului, Vâlsănești și Stroești.

Începând de mâine, 27 mai a.c., angajații primăriei vor merge în teren pentru încheierea contractelor de furnizare a apei potabile cu proprietarii imobilelor pentru care s-a realizat branșarea. Totodată, va fi încheiat și un Proces-Verbal de verificare și citire a apometrelor.

În situația în care, din diverse motive, cetățenii nu sunt prezenți la domiciliu, în vederea încheierii contractelor, aceştia vor contacta persoana desemnată (domnul referent Florin Onea – tel. 0760/239.406) pentru stabilirea perioadei când se vor afla la domiciliu.

De precizat că, prin Hotărârea nr. 17/2022, Consiliul Local a aprobat tariful la apă potabilă furnizată din reţeaua publică a comunei Mușătești, acesta fiind de 7 lei/m.c. În contractul de prestare a serviciului de alimentare cu apă este prevăzut un termen limită de 3 luni de la momentul încheierii contractului, până la care cetățenii au posibilitatea de a-și pune în funcțiune instalațiile de consum apă potabilă aflate pe proprietate.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.