Un număr de 256 corpuri de iluminat vechi au fost înlocuite cu corpuri de iluminat tip LED, odată cu implementarea unui sistem de telegestiune. Străzile pe care s-au înlocuit corpurile de iluminat sunt următoarele: Calea Craiovei, Exercițiu, Războieni, Pătrașcu Vodă, Eroilor şi Frații Golești.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public, beneficiind de o finanțare nerambursabilă de 999.930,70 lei.

Modernizarea sistemului de iluminat public va determina o reducere a consumului anual de energie electrică de 74,55%, reducerea poluării Iuminoase și a poluării cu emisii CO2, creșterea gradului de securitate a cetățenilor din cadrul comunității și, de asemenea, creșterea gradului de siguranță a circulației rutiere și pietonale.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.