Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de luni, 21.08.2023, între orele 09:00 și 13:00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe străzile Velişoara şi Grigoreşti.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrărilor de racordare a conductei de apă din strada Velişoara la conducta principală.

Societatea își cere scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi roagă să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pentru perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, furnizorul poate fi contactat prin Call Center (non-stop) – telefon 0248/223.237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii, www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate” sau „Avarii”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.