La solicitarea Spitalului Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești, care desfășoară lucrări de construcție a unui nou corp, în incinta instituției, Comisia de sistematizare a circulației auto și pietonale în municipiul Pitești a decis mutarea semaforului și a trecerii de pietoni situate în fața spitalului. Măsura vizează facilitarea accesului în curtea din spate, fiind impusă de lucrările aflate în curs.

🔜 De mâine, 11.04.2024, Primăria Municipiului Piteşti, prin Administraţia Domeniului Public, va pune în funcțiune semaforul cu buton și trecerea de pietoni nou-înființată pe carosabilul străzii Negru Vodă, zona Spitalului Militar, conform adresei Poliției Municipiului Pitești – Biroul Rutier Pitești, din data de 26.03.2024, privind lucrările avizate în Comisia de sistematizare a circulației auto și pietonale în municipiul Pitești, din data de 13.03.2024.

Astăzi, 10.04.2024, începând cu ora 19:00, se vor efectua lucrările aferente desființării semaforului și demarcării trecerii de pietoni existente, precum și cele de marcare a noii treceri de pietoni. Semaforul din noul amplasament va funcționa pe galben intermitent până mâine dimineață, după care va avea regim normal de funcţionare, pietonul apăsând butonul de cerere şi apoi așteptând secundele indicate de numărător, până la apariţia culorii de traversare.

Montarea acestui semafor contribuie la o mai mare siguranţă a persoanelor care tranzitează, dar şi a celor care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea în zonă.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.