Primăria Comunei Poienarii de Argeş, titular al planului: „Actualizare Plan Urbanistic General al comunei Poienarii de Argeş”, judeţul Argeş, anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan, a finalizării raportului de mediu şi organizarea şedinţei de dezbatere publică a proiectului de plan, inclusiv a raportului de mediu.

Planul se supune procedurii de adoptare cu aviz de mediu conform H.G. nr. 1076/2007.

Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului al proiectului de plan propus, asupra raportului de mediu, pot fi consultate la sediul APM Argeş, str. Egalităţii nr. 50A, în zilele de luni-vineri, între orele 09.00-13.00.

Documentele sus-menţionate sunt disponibile şi la următoarea adresă de internet: www.apmag.anpm.ro.

Şedinţa de dezbatere publică se va desfăşura la sediul Primăriei comunei Poienarii de Argeş în data de 27.08.2024, ora 12.00.

La dezbaterea publică vor participa autorităţile pentru protecţia mediului, direcţia de sănătate publică, elaboratorul de mediu, precum şi autorităţile implicate în cadrul procedurii de emitere a avizului de mediu, alte autorităţi publice interesate de efectele implementării planului, organizaţii neguvernamentale, alte organizaţii interesate.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul APM Argeş din Piteşti, str. Egalităţii nr. 50A, jud. Argeş, până la data de 26.08.2024 (în termen de 48 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunţ).

Primar, Boncea Dragoş Nicolae

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.