Dragi cetățeni ai comunei Moșoaia,

Această campanie electorală a fost un bun prilej să ne revedem, să discutăm, să vă aflăm și mai bine doleanțele. În acești ani, cu sprijinul dumneavoastră, am realizat multe lucruri și vă promit că alături de noua echipă de consilieri vom continua în aceeași notă.

Vă mulțumesc din suflet – în numele meu și al echipei mele – că ne-ați acordat încrederea!

Personal am ales sa fac campanie între oameni și să vă propun un proiect de comună. Vă promit solemn că mă voi ține de cuvânt!

Țin să mulțumesc tuturor competitorilor politici și să îi felicit pentru rezultate. Cred cu tărie că numai împreună putem dezvolta comuna și că – dincolo de campaniile electorale – ar trebui să fim cu toții doar în slujba comunității noastre. Eforturile și colaborarea comună pot aduce mult mai multe beneficii localității noastre decât certurile sterile sau neînțelegerile banale. Culoarea politică pe care o vom reprezenta în Consiliul Local cu toții va fi a comunei.

Să ne mândrim că suntem din Moșoaia!

Mulțumesc fiecărui cetățean care a mers la vot și și-a exprimat intenția, oricare a fost aceasta. Este imperios necesar să înțelegem că acest moment vine o dată la patru ani și că, între campanii, noi nu facem politică, ci administrație. Eu voi fi primarul și al celor care m-au votat și al celor care nu m-au votat!

Munca la Primărie, activitatea curentă și investițiile nu au culoare politică. Sper ca în actualul Consiliu Local să renunțăm la hainele de politicieni și să ne gândim mai mult la cetățeni, și nu la interesele meschine de imagine și de partid.

Vă garantez că vom continua reducerea decalajelor pe partea de infrastructură și vă reamintesc că suntem comuna în care s-au asfaltat cei mai mulți kilometri din zona metropolitană.

Vă mulțumesc pentru încredere și înțelepciune și vă asigur că o să rămân același om decent, serios și muncitor, în slujba comunității noastre!