Societatea Apă Canal 2000 pune un accent deosebit pe reabilitarea şi dezvoltarea sistemului de alimentare cu apă şi de canalizare a localităţilor din aria sa de operare, sens în care a implementat proiecte cu finanţare europeană, dar şi programe finanţate din surse proprii.

Astfel, în programul de investiţii al societăţii a fost cuprins şi proiectul „Redimensionarea reţelelor existente şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare, sat Zăvoi, str. Fitotron şi str. Fagului, oraş Ştefăneşti, jud. Argeş”, ce cuprinde următoarele lucrări:

  • înlocuirea conductei vechi şi extinderea reţelei de apă cu conducte din PEHD, DN 110 mm, L = 1.305 m;
  • execuţia a 30 branşamente de apă, cu o lungime totală de 155 m, şi a căminelor aferente;
  • extinderea reţelei de canalizare cu tuburi DN 250 mm, pe o lungime de 1.014 m;
  • execuţia a 27 racorduri de canalizare, cu o lungime totală de 88 m, şi a căminelor aferente;
  • execuţia a 2 staţii de pompare ape uzate.

„Având în vedere că lucrările de execuţie din cadrul proiectului menţionat au fost finalizate, rugăm utilizatorii situaţi pe străzile Fitotron şi Fagului, din Ştefăneşti, să facă demersurile pentru racordarea imobilelor la reţelele de apă şi de canalizare, după caz.

În acest sens, beneficiarii trebuie să se prezinte la Ghişeul Unic al societăţii din Piteşti, B-dul I.C. Brătianu nr. 24A, în vederea depunerii formularului Comandă execuţie branşament la reţeaua de apă/racord la reţeaua de canalizare, formular care se poate descărca şi de pe pagina de internet a societăţii: www.apacanal2000.ro, secţiunea Clienţi, subsecţiunea Formulare, formularul nr. 2.

La depunerea comenzii trebuie anexate, în copie, actele de identitate ale proprietarilor şi actul de proprietate şi se vor achita taxa de conectare la reţeaua de apă şi sigilare apometru (120 lei, fără TVA) şi/sau taxa de conectare la reţeaua de canalizare menajeră (120 lei, fără TVA).

Notă: În cazul în care există contract pentru serviciul de furnizare apă, pe comandă se va specifica indexul înregistrat pe apometru la data depunerii acesteia”, a declarat directorul general Mihail Marinescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.