Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, zona Târgu din Vale, în ziua de joi, 09.11.2023, între orele 09.00-16.00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi: Târgu din Vale, Banu Mărăcine, Constantin Hamangiu, Constantin Mille, Gheorghe Şincai, Costache Negri, Râurilor.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia unor lucrări de reparaţii vană DN 250 din căminul situat la intersecţia străzilor Târgu din Vale cu Banu Mărăcine.

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiei în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (Non-Stop) – tel. 0248/223.237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii: www.apacanal2000.ro, la secţiunile Lucrări programate sau Avarii„, a declarat directorul general Mihail Marinescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.