Încă de la prima oră a dimineţii, în ciuda vremii total potrivnice, reprezentanţii firmei Kranz Eurocenter au blocat str. Traian pentru a realiza lucrarea care a fost anunţată cu o zi în urmă de Primăria Curtea de Argeş, subtraversarea străzii şi înlocuirea conductelor vechi, în cadrul proiectului „Reabilitare rețea de apă – zona centrală din municipiul Curtea de Argeș”.

Cătălin Cenuşescu, reprezentantul firmei constructoare, a oferit detalii tehnice despre această lucrare: „Este o lucrare complexă şi cu această ocazie se prelungeşte conducta de pe str. Negru Vodă, în continuarea Bulevardului Basarabilor. Conform proiectului, este necesară pentru a se prelungi întreaga întreaga reţea de apă pe care am montat-o până acum. Noi sperăm ca până la ora 17.00 să o terminăm, să dăm drumul circulaţiei rutiere şi să nu mai creăm disconfort participanţilor la trafic”.

Trebuie să le amintim cititorilor că în cadrul proiectului „Reabilitare rețea de apă – zona centrală din municipiul Curtea de Argeș” se vor înlocui 16 km de conducte din vechea reţea de apă a municipiului de pe aceste artere: Victoriei, 1 Mai, Ştefan cel Mare, Negru Vodă, Tudor Vladimirescu, Dumitru Norocea, Viorelelor, Dumbrava, Traian, Armand Călinescu, Bulevardul Basarabilor, Victor Ştefănescu, Mihai Bravu, Matei Basarab, Banu Mărăcine, Pompieri, Neagoe Vodă, Posada, Episcop Nichita, Eroilor şi 1 Decembrie 1918.

„Din cei 16.000 metri de conductă prevăzuţi în proiect, noi am realizat până acum vreo 15.000. Ne-ar mai rămâne de executat vreo 1.000 de metri pe Bulevardul Basarabilor. Lucrările se vor executa din iarnă şi sperăm să fie gata până în aprilie 2022, mai devreme decât este prevăzut în contract – termen de finalizare luna august 2022!”, a încheiat Cătălin Cenuşescu, reprezentant Kranz Eurocenter.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.