Vești bune astăzi pentru municipiul Curtea de Argeș: pentru un proiect a fost semnat contractul de finanțare, iar altul a fost acceptat pentru finanțare! Astfel, astăzi, 3 iunie, a fost semnat contractul de finanțare, în valoare de 2.458.766 lei, pentru proiectul „Construirea de insule ecologice digitalizate în Municipiul Curtea de Argeș”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel nr. PNRR/2023/C3/S/I.1.B, prin care vor fi construite 30 de insule ecologice supraterane, care vor colecta deșeurile pe cinci fracții: biodegradabil, rezidual, sticlă, plastic și metal, hârtie și carton.

De asemenea, în data de 31.05.2024, Ministerul Energiei, prin Direcția Generală Ajutor de Stat și Fonduri Europene, a acceptat spre finanțare proiectul de investiții „Producerea energiei electrice din surse regenerabile – etapa II”. Cererea de finanțare a fost depusă de către U.A.T. Municipiul Curtea de Argeș în cadrul apelului de proiecte PFM/169/PFM_P1/NA/P1_OS1/FM_1.1_Fondul pentru modernizare – program cheie 1, iar valoarea totală a proiectului este de 5.512.658,78 lei, pentru o putere instalată a centralei electrice fotovoltaice de 0,836 MW.

Şi când te gândeşti că, zilele trecute, un turist habarnist omd-ist, contracandidat al primarului Panţurescu, făcea turul televiziunilor locale şi naţionale şi ne vorbea, asudat, din vârful buzelor lui vineţii, că problema existenţială la Curtea de Argeş o reprezintă lipsa proiectelor pentru accesarea fondurilor europene… Că doar cele două despre care am făcut mai sus vorbire au picat din cer, fiind aduse de „Fantoma din spaţiu”, după ce a făcut o haltă pe la „Staţia Polară Zebra”!

Prietene, când îţi spune cineva că eşti băut, îl trimiţi la culcare! Deja când îţi spun doi, te duci tu să te culci! Norocul tău că se termină chinul (n.r. – campania electorală) şi te poţi odihni apoi în voie. Promitem să nu-ţi deranjăm somnul de frumuseţe! Parol!!!

Material realizat de către S.C. ALECO MEDIA PRESS S.R.L., editor al site-ului www.politikia.ro, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar: 21240002.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.