„Anul acesta vom continua lucrările de modernizare a drumurilor comunale și vicinale în Șuici și Rudeni. Deja s-a turnat asfaltul pe 80% din cei 6,4 km cuprinși în proiect.

În ceea ce privește investițiile noi, pe Programul Anghel Saligny avem depuse trei proiecte: sistem de canalizare în satele Ianculești, Paltenu, Păuleni și în cătunul Moșteni, modernizarea unor drumuri comunale și vicinale din Șuici și Rudeni (aproximativ 10 km), pe care există deja rețele de apă și canalizare și modernizarea unor drumuri din comună unde există conducta de apă și putem introduce canalizarea fără a se mai sparge asfaltul.

Vom vedea pentru care din aceste proiecte vom obține finanțare. Evident că ne-am dori ca toate să fie declarate eligibile! În plus, ne propunem amenajarea curții și împrejmuirea noului sediu al Primăriei”, a detaliat primarul Constantin Iatagan.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.