După multe adrese, proceduri și eforturi menite să urgentăm implementarea transportului public de călători în comun în localitatea Moșoaia, pot astăzi să vă anunț că, începând de mâine, cetățenii comunei vor putea beneficia de acest serviciu pe cele două linii anunțate cu ceva vreme în urmă.

Dupa discuții cu mai mulți cetățeni, am încercat să urgentăm procedurile și am reușit să găsim deschidere și înțelegere la partenerii din ADI Transport, astfel încât, de miercuri, 15 mai 2024, să putem începe cursele. Le mulțumesc atât cetățenilor pentru răbdare, cât și partenerilor din ADI Transport și factorilor decidenți care au înțeles necesitatea acestui serviciu și în comuna Moșoaia, chiar dacă încă mai avem lucrări de efectuat la alveolele din localitate!

Am făcut tot ce a ținut de noi. Toate avizele, lucrările și discuțiile se concretizează așadar și vom putea avea un transport civilizat începând cu data de 15 mai 2024.

P.S.: Știu că e campanie electorală și că hârtia sau online-ul suportă orice, mai ales dacă există și finanțare. Totuși, o corecție mă văd nevoit să fac legat de postările unor consilieri din opoziție. Nu ați avut nicicând majoritate ca să stabiliți ceva în Consiliul Local, așa că tot noi am decis acest lucru legat de transport, în timp ce voi încercați disperați să aflați diferite stadii ale proiectului ca să urlați pe internet ce deștepți și pricepuți sunteți, chiar dacă nu ați fost în stare să încherbălați o amărâtă de hotărâre de consiliu local scrisă corect și legal. Am ținut cont de dorința cetățenilor, dar am fost atenți și la bugetul local când am luat decizia.

Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Îndemn la decență, înțeleg campania, însă nu înțeleg absurditățile. Nu confundați ce ați fi vrut să faceți cu ce ați făcut practic! Teoretic ați vrut, dar practic nu ați făcut nimic, domnilor, și știe asta o comunitate întreagă!