Restart 2022 în organizația TNL Curtea de Argeş! Sunt tineri, sunt frumoși, sunt liberali și astăzi și-au ales președintele, în persoana antreprenorului Alexandru Bîrsan.

Municipiul Curtea de Argeș are nevoie de oameni noi în mediul privat, în administrația locală, în politică, dar mai mult ca orice, PNL are datoria să pregătească tinerii pentru politica națională.

Președintele interimar al PNL Argeş, doamna Alina Gorghiu, a transmis noului președinte și colegilor săi că stă în puterea lor să își pună forța și priceperea în slujba cetățeanului și a interesului public.

Președintele organizației PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, le-a spus tinerilor că va face echipă cu TNL și contează pe implicarea și dorința lor de a schimba lucrurile în orașul Basarabilor.

Noul președinte ales al TNL, Alexandru Bîrsan, are putere și determinare, este implicat în mediul de business și deține capacitatea să redea colegilor săi încrederea în politică. Îi urăm succes noului președinte și colegilor săi în reconstrucția TNL Curtea de Argeş!

Departamentul de Comunicare al PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.