Astăzi, în Brașov, președintele PNL Argeș, doamna Alina Gorghiu, a condus o delegație a edililor liberali din Argeș la Liga Aleșilor Locali. PNL este un partid puternic, conduce coaliția de guvernare prin Nicolae Ciucă, premierul și președintele PNL, și are primari numeroși și competenți la nivelul întregii țări.

Administrațiile locale liberale din județul Argeș sunt printre cele mai performante din județ, fiind un model de urmat. Edilii liberali din Argeș au abordat, în cadrul discuțiilor LAL, teme privind dezvoltarea locală, marile proiecte naționale, precum PNRR sau „Anghel Saligny”.

Aleșii locali liberali sunt în prima linie a realizării obiectivului strategic al PNL – desăvârșirea celei de-a doua modernizări a României, care ne va aduce în rândul democrațiilor dezvoltate și prospere. Prima modernizare a fost făcută tot de PNL, în perioada istorică 1875-1938.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.