Și dramele celor suferinzi, atunci când ajung în spitalele argeșene, confirmă realitatea. Pentru că aici s-a ajuns după 34 de ani de anestezie totală a sistemului de sănătate în întreg județul. Este rezultatul unei administrații locale ratate.

În Argeș este greu să fii pacient. Dar la fel de greu este să fii medic, bun profesionist și să vrei să salvezi destine și vieți, dar nu poți pentru că infrastructura spitalicească este așa cum este.

De ce s-au ratat oportunități de finanțare pentru modernizarea spitalelor argeșene sau pentru construcția unui Spital Județean nou și de ce este situația actuală, iată întrebări firești la care cei vinovați nu au ce să răspundă.

Tema, care doare pe orice argeșean, a fost azi pe agenda unei dezbateri de interes maxim la Pitești. Mulțumesc tuturor celor prezenți la eveniment și mai ales invitaților speciali, adevărați profesioniști în domeniu: Valeria Herdea, președinta CNAS, Cristian Oancea, medic pneumolog și director al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Ionuţ Gheorghe, director general al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, precum și lui Radu Perianu, candidatul PNL la Șefia Consiliului Județean Argeș și primul prefect care a pus reflectorul pe problemele ascunse, dar reale ale sistemului de sănătate argeșean, și Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești.

Felicitări PNL Argeş pentru organizarea evenimentului!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.