Lucrările de reabilitare și modernizare a Drumului Județean 703H Cepari-Valea Danului vor fi finalizate în curând. Recepția se va face la finalul lunii în curs. Investiția, derulată de Consiliul Județean Argeș, a vizat un tronson important din acest drum care nu era asfaltat. Cea mai mare parte a lucrărilor s-a desfășurat pe raza localității Cepari.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a mers astăzi pe șantier împreună cu primarul comunei Cepari, Cristian Ciobanu, pentru a evalua stadiul investiției și pentru a discuta cu cetățenii.

„Avem o echipă la Consiliul Județean care își dorește să facă performanță! Munca în echipă generează valoare, iar acest lucru se vede și aici, la Cepari, unde avem o colaborare foarte bună cu primarul Cristian Ciobanu și administrația locală. Această porțiune de drum era de macadam, crea mari dificultăți cetățenilor. Ne-am propus să realizăm legături rutiere cu toate județele cu care ne învecinăm pentru a crea alternative de circulație în condiții bune pentru cetățeni. Datorită implicării ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, această zonă va beneficia și de avantajele Autostrăzii Pitești-Curtea de Argeș-Sibiu, cu legătură spre Râmnicu Vâlcea. Aceste investiții aduc confort și dezvoltare!” – Ion Mînzînă.

„Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă! Dar odată cu venirea la Consiliul Județean a domnului președinte Ion Mînzînă și a echipei sale, lucrurile s-au schimbat! Ion Mînzînă și echipa sa și-au pus amprenta pe dezvoltarea localității noastre. Acest tronson reabilitat și modernizat nu deservește doar comunei Cepari, ci întregii zone care urmează să fie legată de județul Vâlcea. Tot cu sprijinul Consiliului Județean vom moderniza în perioada următoare și Valea Ceparului, pe DC 245 care asigură conexiunea cu DJ 703 H” – Cristian Ciobanu.

În cadrul proiectului a fost refăcută fundația, au fost turnate două straturi de asfalt, au fost amenajate ziduri de sprijin și șanțuri betonate, drenaj, podețe transversale și acces către proprietăți. Urmează realizarea marcajelor rutiere și a semnalizării verticale.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.