Guvernul României a alocat comunei Bârla, prin Programul Național „Anghel Saligny”, suma de 15.450.000 lei pentru extinderea rețelei de canalizare menajeră în satele Șelăreasca, Ciocești, Mândra, Malu, Bârla și Mozăcenii-Vale.

„În comuna Bârla avem mai multe proiecte în derulare și ne apropiem de finalizarea unor lucrări privind extinderea rețelei de gaze. De asemenea, dorim să accesăm fonduri prin PNRR pentru eficientizarea energetică a sediului primăriei, dar și pentru finanțarea a două stații de încărcare a vehiculelor electrice.

Banii pe care i-am primit prin Anghel Saligny din partea Guvernului condus de Nicolae Ciucă sunt bineveniți pentru realizarea proiectului privind extinderea rețelei de canalizare menajeră în satele Șelăreasca, Ciocești, Mândra, Malu, Bârla și Mozăcenii-Vale!”, a declarat Gheorghe Voicu, primarul comunei Bârla.

Mult succes în derularea proiectelor, domnule primar!

Departamentul Comunicare din cadrul PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.