Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de transport sunt priorități majore ale PSD și ale Consiliului Județean Argeș.

Un nou drum județean din Argeș va fi modernizat integral pe o lungime de aproape 59 de kilometri, după ce de curând a fost făcută recepția DJ 503, cel mai lung drum județean modernizat prin accesare de fonduri europene de către Consiliul Județean.

Este vorba despre DJ 659 Pitești-Bradu-Suseni-Gliganu de Sus-Bârlogu-Negrași-Mozăceni-Limită Județul Dâmboviţa. Consiliul Județean Argeș a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru această nouă investiție în infrastructura rutieră, care se ridică la valoarea de aproape 383 milioane lei.

„Sunt cele mai mari investiții de infrastructură rutieră din istoria județului! Vorbim despre investiții derulare de către Consiliul Județean Argeș. Suntem pe locul 1 în Regiunea Sud-Muntenia la fonduri europene atrase, iar acest lucru ne mobilizează să accesăm în continuare resurse pentru a accelera modernizarea și dezvoltarea rețelei de drumuri din județ” – Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

În ultima ședință au fost aprobate documentațiile și pentru modernizarea DJ 732C Bughea de Jos-Malu-Godeni și a DJ 739 Bârzeşti (DN 73D)-Negrești-Zgripcești-Beleți.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.