Grație acestui proiect, elevii de clasa a VII-a și a VIII-a se pot pregăti suplimentar, gratuit, pentru primul lor examen important, Evaluarea Națională.

Educația reprezintă o prioritate pentru PSD, pregătirea Evaluării Naționale fiind un prim pas pentru încurajarea elevilor către o educație superioară.

O clasă pe roți a ajuns astăzi în comuna Ștefan cel Mare, elevii din localitate participând la lecții de limba română și matematică. Autocarul TSD este dotat cu tot ce este necesar pentru un proces educativ de cea mai înaltă calitate, elevii fiind și ei impresionați de condițiile din clasa inedită în care s-au pregătit suplimentar.

La evenimentul menit să vină în sprijinul elevilor din localitate au luat parte și președintele Consiliului Județean Argeș și președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, deputatul PSD de Argeș, Remus Mihalcea, primarul Ion Parpală, dar și consilierul județean Cătălin Mîndroc.

Profesorii și elevii au răspuns pozitiv acestei inițiative puse în practică de Tineretul Social-Democrat. Elevii au la dispoziție link-ul https://caravanaeducatiei.ro/ pentru a parcurge programul și în sistem online.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.