Conducerea PNL Argeş a fost „pe baricade” și în acest weekend. Sâmbătă, președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, a continuat seria întâlnirilor cu organizațiile PNL din Argeș.

I-au fost alături senatorul Dănuţ Bica, prefectul Radu Perianu, subprefectul Dragoş Predescu, fostul președinte PNL Argeș, Ion Popa, Dragoș Boncea – primarul din Poienarii de Argeș, Cristina Ghineț, președinte al organizației județene de femei (OFL), Cosmin Petrescu, președintele interimar al PNL Curtea de Argeș, purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Cătălin Andrei și Alexandra Bogdan, consilier specializat în fonduri europene, în cadrul Ministerului Investițiilor și Fondurilor Europene.

Subiectul principal abordat în cadrul întâlnirilor a fost dinamizarea organizațiilor locale din Ștefănești, Călinești, Topoloveni, Bogați, Leordeni, Beleți-Negrești, Dobrești, Boţești și Priboieni. În cadrul întâlnirilor, punctual, liderul fiecărei organizații a adus în discuție provocările și problemele organizațiilor.

Unul dintre subiectele importante a fost acela al atragerii fondurilor europene în comunități. Alexandra Bogdan, specialistul de la ministerul Fondurilor Europene, a explicat care sunt oportunitățile în acest moment în aducerea banilor europeni în localitățile din Argeș.

La Ștefănești, președintele Dorin Barbuceanu a prezentat proiectele politice de viitor și oportunitățile de creștere ale organizației prin atragerea de noi membri și simpatizanți, iar la Topoloveni, liderul organizației, Gabriel Vasilescu, a făcut o radiografie a activității politice interne și a realizat o analiză a acțiunilor administrative ale consilierilor locali liberali.

În discuțiile cu organizația Călinești, prin vocea președintelui, Radu Stâlpeanu, au fost abordate subiecte organizatorice și de promovare a proiectelor liberale.

Discuțiile au fost bune, degajate și a fost stabilită o agendă de lucru concretă pentru perioada următoare.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.