Dragi piteșteni,

Sunt trei ani și jumătate de când ocup o funcție publică pe care am tratat-o ca pe o onoare și o imensă responsabilitate.

Piteștiul este un centru urban mare, care ridică numeroase provocări, pe toate palierele administrative: infrastructură, rețele de utilități, servicii către populație, parteneriat public-privat, patrimoniu local, educație, sănătate, cultură, sport, îngrijire socială etc.

Credința mea a fost, de la bun început, că nu există o sarcină prea grea sau prea mare dacă ești animat de ambiție, dacă îți place să muncești și dacă ai abilitatea de a gestiona echipe spre performanță.

După acești trei ani jumătate, sunt în măsură să vin în fața dumneavoastră cu fruntea sus și cu sufletul deschis.

✅️ Cu aceaste gânduri mi-am depus, oficial, azi dimineață, candidatura pentru un nou mandat de primar, alături de o echipă cel puțin la fel de performantă ca cea anterioară.

Avem multe proiecte de dus mai departe, pentru că ritmul în care Piteștiul se dezvoltă trebuie continuat!

✅️ Este misiunea noastră: să poziționăm acest municipiu superb, viu și puternic acolo unde îi este locul în regiune și în România!

Mergând înainte pe același drum, vă pot transmite cu recunoștință:

Mulțumesc pentru încredere!
Suntem o forță împreună!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.